31 Ocak 2013 Perşembe

Nanny McPhee - Sihirli Dadı

Çocuklarına bakabilmek adına para yardımı aldığı hala bayan Adelaide da yakın bir zamanda yeni bir bayanla dünya evine girmesini şart koşmuştur. Aksi ise biriken borçlarını en sert yoldan ödetmeyi planlamıştır. Dermanı bulmakta zorlanan Bay Brown kapıdan sihirli bir dadının geleceği günü beklemekten başka bir şey yapamaz.Çocukların kaldığı evi adeta savaş evine çevirdiği akşamlardan birinde kutsal kurtarıcı dadı McPhee adeta bir melek gibi imdada yetişir.

Nanny McPhee - Sihirli Dadı izle

 

, , ,, , ,, , , , , , , , , , 

Four Brothers - Dört Kardeş

Seneler sonra annelerinin vefatı üzerine cenaze törenine katılmak adına bir araya gelirler. Annelerinin ölümünü merak eden kardeşler, hadiseyi araştırmak için planlama yaparlar. Mevzu araştırıldıkça, Mercer kardeşler birbirlerine daha çok kenetlenir ve mevzuyu çözmek için var güçleriyle çalışırlar.

Four Brothers - Dört Kardeş izle

 

, , , , , , , , , , ,, , , , , 

Red Cliff 2 - Kızıl Uçurum 2

Olağanüstü bir başyapıt. Kızıl Uçurum'un başlangıç serisiyle beğenileri toplamakta olan ekip, serinin ikinci filmini çıkararak popülaritelik seviyesini en üst basamağa kadar taşımayı planlıyor. Çin ülkesinde Üç Krallık döneminde meydana gelen en kanlı savaş olarak bilinen Red Cliff savaşına 1 milyon insan katılım gösterdi.

Red Cliff 2 - Kızıl Uçurum 2 izle

 

, , , , , , , , , , , , , , , , 

Son of Sardaar (2012) Türkçe izle

başrollerde 90lı yılların vazgeçilmez yıldızı Ajay Devgn ve Sanjay Dutt'ın yer aldığı macera, komedi ve romantizm karışımı olağanüstü bir yapım. IMDB'de 3756 kişi tarafından 4.2 puanıyla ödüllendirilmekte olan filmde özellikle Ajay Devgn'ın performansı göz kamaştırıyor.

Son of Sardaar izle

 

, ,, , , , , , ,, , , 

30 Ocak 2013 Çarşamba

Mükemmel Misafir - The Perfect Host izle

John Taylor, suçsuz ve masum bir şekilde sıradan bir hayat yaşamaktadır. Bir gün iş-ev yolu üzerinde ilerlemekteyken bir anda gerçekleşen bir hadise sonucu bir hırsız olayına karışır. Olaydan çabuk sıyrılan John Taylor için hayatının sonrasındaki tesadüfler geçmişte yaşadığı tesadüflere nazaran pek de olumlu geçmeyecektir. Lakin istemeden ortak olduğu şahsiyetler onu hayatta bırakacak kadar masum mudur? Nick Tomnay'ın yönettiği ve yazdığı filmde başkarakter olan Warwick Wilson'ı David Hyde Pierce canlandırıyor.

Mükemmel Misafir izle

 

, , , , , , , , , , , , , 

Reel Evil izle

Belgesel yapımcılığı üzerine çalışarak hayatını geçindirmekte olan Kennedy, Cory ve James epey zamandır düşünü kurdukları bir belgeseli hazırlamak amacıyla fırsat yakalarlar. Efsanevi ve peri dolu bir bölgeyi belgesel hazırlamak için uygun bulurlar. Bölgeye doğru hareket etmek için bütün hazırlıklar tamamdır ve hareket başlar. Ancak başlayan bu hareket, bir belgeselin değil kabusun başlangıcı olduğunu kimse farkedemez.

Reel Evil filmi Türkçe Altyazılı izle

 

, , , , , , , , , , 

Gölgede Dans - Shadow Dancer filmi izle

Londra'da yarım kalan bir bomba provasında Collette, bir MI5 subayının eline düşer. Kendisine hesap soran Mac, ona karşı hayatında reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Ya içeri sızıp gerekli haberleri gönderecektir ya da hapishane yolunu tutacaktır. Oğlunun sağlığı ve rahatlığı adına duyduğu şüphe sebebiyle Belfast'a dönen Collette, İngiliz istihbaratı için büyük bir casus haline gelir. Mac onu müdafa etmek adına çok büyük riskler alır, ikisi de yollarının sonuna geldiğini bir gün farkedeceklerdir.

Shadow Dancer - Gölgede Dans izle

 

, , , , , , , , , , , , , ,, , ,